vrijdag 10 februari 2012

Meldpunt PVV overlast? KOM MAAR OP!

Nu zijn wij het PVV-gebash nu meer dan zat. Hoezo mag er geen meldpunt komen om alle overlast van Polen en andere Oost-Europeanen te registreren? Na een paar dagen meldt de PVV al 32000 klachten. Wilders: "Deze actie is een schot in de roos"



Maar toen kwam er een stortvloed uit de linkse kerk: een meldpunt over lastige Limburgers, hahaha!
Nou kom maar op met jullie klachten over de PVV. Wij zijn benieuwd naar wie er meer klachten zullen ontvangen, links of de PVV.

KOM MAAR OP MET JULLIE KLACHTEN OVER ONS, HAHAHA! PVV RULES FOREVER!

5 opmerkingen:

  1. Wedden dat je heel veel haatreacties krijgt dat het allemaal niet deugt en racisme en discriminatie maar feite?Die zal men niet leveren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als je belasting betaald heb je ook recht op teruggave, huurtoeslag, zorgtoeslag en we sparen voor een uitkering. Wel graag meer willen weten over recht op uitkering, want nu vaste baan en eigen huurhuis. Uitzendbureau geld verdienen aan mij en ook nog aan huis. Inhouden 70,00 euro per week, wonen met 4 in huis. Dat is 280,00 per week, was zat. Buurman ook boos, oude man wilde sex met Ursela. Werken in Den Haag achter raam 3.21 extra centje verdienen. Met kerst naar huis, illegaal vuurwerk meenemen. Boem knal verkopen en Chinese ilegale sigaret meenemen voor verkopen. Oom Binka. Heeft vrachtwagen, altijd twee auto mee in bak. Nederland leuk and blijven hier. Ook supermakt nu Pools hier. Zelfs hotel voor ons. Wij nieuwe generatie gastarbeiders.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als ze alle buitenlanders terug sturen naar eigen land is er hier voor iedere nederlander hier werk ook voor de mensen die nu een uitkering hebben.
    Nu betalen wij voor de buitenlanders o.a ziektenkosten.
    Is voor de Nederlanders niet meer op te brengen .
    Ik ga iedere dag naar mijn werk met minimaal 3 gezinnen op mijn rug.Moet ook voor hun werken.
    Hopende dat geert cq pvv er wat aan kan doen En ondertussen sturen we nog maar 130 miljoen naar de Grieken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vrij land, vrij reageren. PVV staat voor vrijheid: háár vrijheid. Symboolpolitiek is haar handelsmerk. PVV mag van mij alles roepen, alles ter discussie stellen, alles! Maar... wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet.
    De schaamteloze wijze waarop de PVV haar xenofobie tot geaccepteerd gemeengoed weet om te vormen, is zelfs, en dat bedoel ik uitermate cynisch: knap te noemen.
    PVV mag zeggen dat anderen roeptoeteren, maar de fundamentele vraag is of de PVV wel stáát voor de nederlandse samenleving. Is zij wel zo NL? Is de PVV een vertegenwoordiging van die mensen, die op haar stemden in de hoop op betere leefomstandigheden? Hoeveel PVV-kiezers zijn op dit moment nog steeds tevreden?
    Ik mag hopen dat het kabinet heel snel haar biezen pakt. Dat de PVV een absolute meerderheid krijgt, om vervolgens keihard afgerekend te kunnen worden op eigen verantwoordelijkheid. Dat laatste is nu niet mogelijk, en dat is een verdomd prettige positie voor symboolpolitiek.
    Ik roep iedereen op de PVV te steunen in haar eigen ondergang!
    Het zou natuurlijk ook zo kunnen zijn, dat de PVV leert nadenken, respecteren, en verantwoordelijkheid nemen. Maar ik heb er nog niets van gezien.
    T.N.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. We are Anonymous,
    We are legion,
    We do not forget,
    We do not forgive,
    Expect us !

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren mag altijd, maar onder UW eigen verantwoording. De beheerders van deze pagina zijn niet aansprakelijk voor uitingen van derden of van u.